Stall

   

Ljust & fräscht är ett modernt signum och något vi eftersträvar. Det speglar sig även i stallet. Vårt stall är byggt i betong och är högt i tak vilket ger ett bra luftflöde. Det tillsammans med god ventilation skapar en behaglig stallmiljö.
Det finns plats för 20 hästar i stora luftiga boxar på 16 kvm, alla med öppningsbart fönster och med hållbart hygieniskt plastplank. Varje box har automatisk grovfoderautomat, vattenkoppar med cirkulerande/uppvärmt vatten och automatisk utmockning. Hästarna fodras sex gånger per dag med grovfoder och kraftfoder, du bestämmer själv hur mycket och vad din häst ska fodras med.

Stallgången täcks av en gummimatta som skapar en säker miljö för hästen då risken att halka är minimal, det gör också att ljudnivån blir lägre.

På boxarna finns endast plats för grimma, det finns täckessmattar mellan var tredje box där aktuella täcken förvaras, detta för att hålla en hög säkerhet samt att det ger ett prydligt intryck. I anslutning till stallet finns foderkök (just nu även fikarum), foderlada och gödselrum.

     

Skip to toolbar